ONDERHOUD

Waarom op tijd onderhoud plegen?

Door op tijd onderhoud te laten verrichten aan je auto voorkom je pech op de weg, onveilige situaties en dure reparaties. Is jouw auto toe aan een onderhoudsbeurt? De Groen Autoservice verricht onderhoud aan álle automerken, dus welk merk je ook rijdt: je kunt altijd met je auto bij De Groen Autoservice terecht.


SOORTEN AUTO ONDERHOUDSBEURTEN


Kleine beurt

Je auto wordt op meerdere belangrijke punten gecontroleerd. We verversen vloeistoffen, vervangen het oliefilter.


Kleine beurt + APK

Bespaar tijd en geld door bij je APK keuring een kleine beurt te nemen. Wij voeren eerst een APK keuring uit en daarna controleren we de auto op een aantal belangrijke punten.


Grote beurt

Bij een grote beurt controleren we de auto van A tot Z op meerder punten en we verversen de motorolie, vervangen o.a. het olie- en luchtfilter.


Grote beurt + APK

Bespaar tijd en geld door bij je APK keuring een grote beurt te nemen. Wij verzorgen eerst een APK keuring en daarna controleren we de auto van A tot Z en verversen we de motorolie.


Wintercheck

Ga veilig de winter! De monteurs controleert je auto op veel voorkomende pech onderdelen in de winter.


Zomercheck

Wil je zonder zorgen en veilig op vakantie gaan met de auto? Doe dan de zomercheck en wij controleren jou auto op belangrijke punten die tijdens de vakantiereis fout gaan.


Distributieriem vervangen

De distributieriem is belangrijk voor de functionering van de motor van de auto. Doordat deze constant in beweging is ontstaat er slijtage. Zorg dat je de distributieriem op tijd vervangt om onnodige schade te voorkomen.

Waarom autoservice De Groen?

  • Hoge kwaliteit
  • Alle merken
  • Ervaren monteurs
  • Klantgericht
  • Betrouwbaar

Vragen?

Neem contact op met onze klanten service

Bereikbaar van maandag t/m vrijdag 

tussen 08.00 - 17.00

Vragen?
AUTOVERHUUR